An amazing coach! Highly recommend! Book an appointment with him and you’ll have an unforgettable professional coaching! He is one of a kind! We are lucky we have coaches like Rafael Nicolaou! 
– D.S

Rafael is a compasionate life coach, he has many skills and can really help you to move on and reach success in life!!!
– K.C

He is amazing with a variety of skills. He is what he says. Very practical.
– G.N

Ευχαριστώ για την καθοδήγηση σου και για το ανοιχτό σου πνεύμα και μυαλό που μου έδωσε έμπνευση για δημιουργία και αγάπη για τον εαυτό μου αλλά και για τους άλλους. Ο τρόπος σου και οι μεθόδοι σου, μπορούν να βοηθήσουν ακόμη και πολύ καλλιεργημένους ανθρώπους διότι απλά έχεις τον τρόπο να αγγίζεις τις καρδιές των ανθρώπων και να μεταδίδεις μηνύματα θετικών αποτελεσμάτων για όσους θέλουν να τολμήσουν να προχωρήσουν στο δικό τους δρόμος ανάπτυξης του εαυτού τους και της ζωής τους. Πάντα χαμογελαστός, ζεστός, με πανέξυπνα και γεμάτα κατανόηση σχόλια, πάνω από όλα δεκτικός και ανοιχτός για οποιαδήποτε συζήτηση, έχεις την ικανότητα να βοηθάς ανθρώπους να βρουν το δρόμο που θα τους φέρει αυτό που πάντα ήθελε η ψυχή τους. A big big THANK YOU SUPER COACH!
– M.Χ

Εξαιρετικός άνθρωπος. Πολύ δραστήριος. Γνωστής. Και πάνω από όλα νοιάζεται πραγματικά!!
– Μ.Κ

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα, για την βοήθεια, τη στήριξη, τη καθοδήγηση και την προσέγγιση. Ραφαήλ είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος και επαγγελματίας, και αυτό που κάνεις είναι απίστευτο!!! The Best Coach Ever!
– Ά.Κ

Χαίρομαι πολύ να βλέπω ανθρώπους που θέλουν με πάθος να βελτιώσουν και να επηρεάσουν θετικά την ζωή των άλλων… Είμαι ευγνώμων για αυτή την εμπειρία μαζί σου!
– Χ.Ζ

Mου έδωσες απιστευτη ενέργεια, θετικότητα, και πολλα εργαλεία για να συνεχίσω την πορεια μου μπροστά, ευχαριστώ
– Μ.Ν

He connects with people amazingly. Very empathetic. Rafael is a highly recommended professional.
– Μ.A

Με τον Ραφαήλ θα δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Στην αρχή του δρόμου για βελτίωση ίσως δεν είναι εύκολο αλλά στο τέλος θα λες ευχαριστώ! Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει κάποιος την πραγματικότητα και να πάρει ορθές αποφάσεις για τον εαυτό σου. Γι’ αυτό ο Ραφαήλ ως coach έρχεται στην ζωή σου να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν (δεν ξέρω τι ταλέντο κρύβει αλλά τα καταφέρνει μια χαρά!) να σου δώσει χρόνο να το κατανοήσεις και να το δεις και εσύ με καθαρή ματιά και να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης σου ως μονάδα! Ευχαριστώ Ραφαήλ μου!
– Χ.Τ

Γνώρισα τον Ραφαήλ αρχικά σαν φίλο και από την πρώτη στιγμή μου έκανε τεράστια θετική εντύπωση η ενέργεια και η καλοσύνη του. Σε αρκετό σύντομο χρονικό διάστημα γίναμε και συνεργάτες αφού η σύνδεση και η επικοινωνία μας ήταν αψόγη. Έχω συνεργαστεί με αρκετό κόσμο παγκοσμίος και μπορώ να πω είναι ένας απο τους καλύτερους συνεργάτες που είχα! Τελευταίως είχα και την χαρά να τον έχω σαν Coach μου, ότι και να πω είναι λίγο για αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο, Coach και θεραπευτή! Φίλε σε ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου, ευχαριστώ για όλα. Αν σκέφτεσαι για ποιο Coach θα επιλέξεις σου συνιστώ τον Ραφαήλ ανεπιφύλακτα!
– Λ.Ι